Om MPa10 og Brian Rønnow

 

MPa10 blev etableret i 2001 og har lige fra starten været fokuseret på menneskelig udvikling og trivsel. En uundværlig del af grundlaget er, at krop, sind, følelser og ånd hænger sammen. Det er udvikling for mennesker, og udviklingen skal være menneskelig.

 

Navnet er et symbol på den menneskelige egenskab til at sætte os ind i, hvordan andre mennesker måtte have det. Når vi har empatien med, kan vi møde et andet menneske følelsesmæssigt fremfor kun med vore tanker.

 

Arbejdet i MPa10 er meget inspireret af både ID Academy’s tankegang, herunder den integrale vinkel, og Richard Moss’ tilgang. Det er et holistisk arbejde, som omfatter både tanker, følelser, krop og det spirituelle. Og hvordan dette arbejde leves ud i vores daglige liv, på jobbet, sammen med familie og venner, selv nede i kassekøen i Brugsen.

 

MPa10 har base i Aarhus og faciliterer forandringsprocesser overalt i Danmark.

 

Fra helt ung har jeg været optaget af de store spørgsmål i livet. Jeg har altid vidst, at der er noget, som ikke er vores krop, sind og følelser, men er større end det.

 

I Ikast, hvor jeg voksede op, mødte jeg ét bud på, hvad det var, og det var en ganske bestemt version af den kristne religion. Efter at have prøvet til, fandt jeg ud af, at det ikke var min tilgang til ”det dybeste”.

I mine ungdomsår blev det sværere og sværere at være mig, og da jeg var ca. 20 fik jeg depression og angst. Jeg måtte opgive mit tandlægestudium, og efter et tomrum fulgte nogle meget slidsomme år. Erhvervsmæssigt skiftede jeg spor og kom i gang med eksport. Bl.a. tog jeg en HD i udenrigshandel.

 

Men der manglede noget væsentligt, nemlig det at arbejde med det dybere i mig selv og andre. Og kontakten til det, der er større end os. Man kunne også kalde det det spirituelle. Jeg begyndte at meditere og min interesse for spirituel litteratur voksede.

I starten af 90’erne tog min vej en ny drejning, og fra da af har jeg beskæftiget mig med menneskelig rådgivning og udvikling. Først i en vejledermæssig sammenhæng, siden som terapeut, coach og supervisor.

 

Jeg er uddannet ID psykoterapeut, ID Management Konsulent som senere blev udviklet til ID Life Coach, ID spirituel coach og ID gruppefacilitator, alt sammen ved ID Academy, hvor jeg har været fast underviser siden 2001. I dag har jeg desuden opgaver som supervisor og eksaminator på psykoterapeutuddannelsen, og jeg underviser og superviserer på forløbet i mindfulness.

 

Derudover har jeg været i forløb i meditation og selvudvikling, bl.a. ved Vækstcenteret i Nørre Snede, Helen Gamborg (forfatter til Det usynlige i Helbredelse) og Erik Mikkelsen, flere forløb i bevidst regression og energiarbejde i Indien, uddannelsesaktiviteter i Tjekkiet og Ungarn og senest et længere mentorforløb ved bevidsthedslærer Dr. Richard Moss i Californien (forfatter til bl.a. Den Sorte Sommerfugl og Livets Mandala).